Четвер, 28.03.2024, 18:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Пошук
Вхід на сайт
Меню сайту
Категорії розділу
Анонси заходів [97]
Акції [14]
Виховні масові заходи [59]
Конкурси [94]
Методична робота [9]
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наші координати
Адреса: мікрорайон 1, м. Лозова, Харківська обл., 64604

Телефон: 2-39-28
Режим роботи СЮН
Пн - Пт: 8.00 - 17.00
Сб: 9.30 - 16.00
Обідня перерва: 12.00 - 12.30
Вихідний - неділя
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України

Департамент науки і освіти Харівської обласної державної адміністрації

Відділ освіти Лозівської міської ради

Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
Захист прав дитини
Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія
"ПедПРЕСА" інформує
Наші акції
Підсумки природоохоронної акції "Ялинка"

Підсумки акції "Листя в землю"

Підсумки проведення природоохоронної акції "Первоцвіт"

Підсумки природоохоронної акції "Синиця"

Підсумки природоохоронної акції "Ялинка"

Система Orphus
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мій сайт

Протягом 2020/2021 навчального року вихованці Лозівської станції юних натуралістів брали участь у різноманітних інтелектуальних та творчих конкурсах. За свої перемоги вони отримали грамоти, дипломи та грошові винагороди.

Вітаємо призерів та переможців конкурсів:

ВОЛОВНЕНКО ВЕРОНІКА - І місце у Всеукраїнській природоохоронно-пропагандистській акції "Горлиця звичайна - птах року 2020" (номінація "За кращий доробок, креативність та самобутнє сприйняття орнітофауни в рамках акції") - вихованка гуртка "Декоративно-ужиткове мистецтво" (керівник Ганжа І.Г.);

ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край" (номінація "Вироби з природних матеріалів")

 

 

 

БОГДАНОВА МАРІЯ - ІІ місце у Всеукраїнській природоохоронно-пропагандистській акції "Горлиця звичайна - птах року 2020" (номінація "За кращий літературний твір в рамках акції та еколого-провітницьку роботу") - вихованка гуртка "Юні орнітологи" (керівник Гавриленко Г.В.)

 

 

 

 

НЕБОГА ВІКТОРІЯІІ місце у Всеукраїнській природоохоронно-пропагандистській акції "Горлиця звичайна - птах року 2020" (номінація "За кращий літературний твір в рамках акції та еколого-провітницьку роботу") - вихованка гуртка "Юні орнітологи" (керівник Гавриленко Г.В.)

 

 

 

 

РУДЕНКО ТИХОНІІ місце у Всеукраїнській природоохоронно-пропагандистській акції "Горлиця звичайна - птах року 2020" (номінація "За кращий літературний твір в рамках акції та еколого-провітницьку роботу") - вихованець гуртка "Юні орнітологи" (керівник Гавриленко Г.В.)

 

 

 

 

ЛЯШЕНКО ДАР'Я - І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства "Юний дослідник" (номінація "Тваринний світ") - вихованка гуртка "Юні орнітологи" (керівник Гавриленко Г.В.)

 

 

 

 

БИКОВА ВАЛЕРІЯ - ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю "В об'єктиві натураліста" (номінація "Краща фоторобота") - вихованка гуртка "Юні охоронці природи" (керівник Богуславська С.М.)

 

 

 

Колектив вихованців гуртка "Юні квітникарі": МЕЛЬНИК ПОЛІНА, ОНИШКО МИЛАНА, ЖИКУНОВ АНДРІЙ, МІРОШНИЧЕНКО РОМАН - ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну "Квітуча Україна" (керівник Богуславська С.М.)

 

 

 

 

БОНДАРЕНКО УЛЬЯНА - ІІ місце в обласній акції "Молодь - за здоровий спосіб життя" (номінація мотиваційні розробки) - вихованка гуртка "Юні валеологи" (керівник Іваненко-Виходцева А.С,)

 

 

 

 

 

ОНИШКО МИЛАНА - ІІ місце в обласній фотовиставці "Територія пригод - 2021", присвяченій 30-річчю незалежності України (номінація "Краєвиди моєї Харківщини") - вихованка гуртка "Юні охоронці природи" (керівник Богуславська С.М.)

 

 

 

БОРИСЕНКО АЛІНА - ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край" (номінація "Вироби з природних матеріалів") - вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Шукалюкова Л.В,)

УЧНІВСЬКИЙ ТА ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕКТИВ ЛСЮН - ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської природоохоронної акції "Годівничка"

Для обдарованих дітей нашої громади від міської ради, Управління освіти, молоді та спорту та КУ "ЦПР ПП" створено відеопривітання, яке можна переглянути за посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=X4dKIKXxZCc

Переглядів: 202 | Дата: 30.05.2021 | Коментарі (0)

 Протягом грудня 2020 - квітня 2021 р. вихованка гуртка "Юні орнітологи" Ляшенко Дар'я (керівник Гавриленко Г.В.) взяла участь в цікавому міжнародному науково-освітньому проєкті "Вчителі та учні беруть участь в екологічному моніторингу Антарктиди".

Завдання полягало в обробці біля 1000 фотографій з фотокамер, встановлених у місцях гніздування пінгвінів Аделі на островах (о. Ялур, о. Пітерманн, о. Галіндез архіпелагу Вільгельма) поблизу Української антарктичної станції "Академік Вернадський". Отримані дані будуть зведені до єдиної бази даних Державної установи Національний антарктичний науковий центр МОН України та будуть використані в подальших наукових програмах вченими.

 

 

Переглядів: 140 | Дата: 30.05.2021 | Коментарі (0)

Данилюк Олександр - І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавсва "Юний дослідник" - номінація "Я і природа" (вихованець гуртка "Юні квітникарі", керівник гуртка Калязіна Г.Г.)

Ульяна Бондаренко - ІІ місце в обласній акції "Молодь - за здоровий спосіб життя" - номінація "Мотиваційні розробки" (вихованка гуртка "Юні валеологи", керівник Іваненко-Виходцева А.С.)

Онишко Милана - ІІ місце в обласній фотовиставці "Територія пригод - 2021" - номінація "Краєвиди моєї Харківщини" (вихованка гуртка "Юні охоронці природи", керівник Богуславська С.М.)

Переглядів: 175 | Дата: 04.05.2021 | Коментарі (0)

З 19 по 22 квітня 2021 р. на ЛСЮН було проведено міський етап дитячого художнього конкурсу "Світ і Я", який присвячений Всесвітньому Дню охорони навколишнього природного середовища. Мета конкурсу - активізація уваги підростаючого покоління до значущості людини в збереженні природи; залучення юних талантів до кращих зразків культури і мистецтва, пропаганда і виховання духовних цінностей, любові та збереження природи. 

За підсумками міського етапу конкурсу кращими визначено роботи:

  • "Вечір в рідній гавані" - Борисенко Аліна, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Шукалюкова Л.В,);
  • "Чудовий пейзаж" - Бай Віра, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Шукалюкова Л.В,)

Роботи переможців направлено на обласний етап конкурсу до Департаменту захисту довкілля та природокористування Харківської обласної державної адміністрації.

Переглядів: 199 | Дата: 24.04.2021 | Коментарі (0)

Вихованці гуртка "Юні квітникарі" (керівник Богуславська С.М.) - Онишко Милана, Мельник Поліна, Жикунов Андрій, Мірошниченко Роман посіли ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ланшафтного дизайну "Квітуча Україна" з проєктом "Затишний куточок".

Переглядів: 170 | Дата: 23.04.2021 | Коментарі (0)

За підсумками міського етапу  Всеукраїнського відкритого  фестивалю дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" в номінації «Образотворче, декоративно-ужиткове мистецтво та художні ремесла» визначено переможцем роботу вихованки гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" Ряховської Анастасії (керівник гуртка Шукалюкова Л.В.) - "Осінні розмови" (техніка виконання - мозаїка з яєчної шкаралупи). Роботу направлено на обласний етап фестивалю, який відбудеться в дистанційній формі.

Переглядів: 162 | Дата: 18.04.2021 | Коментарі (0)

За підсумками міського етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства "Юний дослідник" кращою визначено роботу вихованки гуртка "Юні орнітологи" Ляшенко Дар'ї "Орнітофауна полезахисних лісосмуг Катериніівського старостинського округу Лозівської міської ОТГ Харківської області" (керівник гуртка Гавриленко Г.В.) - номінація "Тваринний світ".

Роботу відправлено на участь в обласному етапі конкурсу.

Переглядів: 156 | Дата: 18.04.2021 | Коментарі (0)

За підсумками міського етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край" кращими визначено роботи:

  • "Лебедине озеро" - автор: Борисенко Аліна, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Шукалюкова Л.В.);
  • "В морських глибинах" - автор: Ряховська Анастасія, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Шукалюкова Л.В.);
  • "Казковий ліс" - автор: Воловненко Вероніка, вихованка гуртка "Декоративно-ужиткове мистецтво" (керівник Ганжа І.Г.)

Роботи будуть надіслані на обласний етап виставки-конкурсу до КЗ "Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості", який відбудеться в дистанційній формі з 12 квітня по 05 травня 2021 р. на офіційному сайті Палацу за електронною адресою  https://firstpalace.kh.ua та офіційній сторінці Палацу в Facebook https://www.facebook.com/firstpalace1935.kh.ua.

 

Переглядів: 166 | Дата: 12.04.2021 | Коментарі (0)

За підсумками міського етапу Всеукраїнської природоохоронної акції "Годівничка" визначено переможців в номінаціях:

"Кращий малюнок, екологічний плакат:

  • Добродум Вікторія - гурток "Юні орнітологи" (керівник Гавриленко Г.В.);
  • Лазуренко Поліна - гурток "Декоративно-ужиткове мистецтво" (керівник Ганжа І.Г.);
  • Паламаренко Анна - гурток "Декоративно-ужиткове мистецтво" (керівник Ганжа І.Г.)

"Кращий вірш, казка, оповідання:

  • Мельник Поліна - гурток "Юні охоронці природи" (керівник Богуславська С.М.);
  • Ляшенко Дар'я - гурток "Юні орнітологи" (керівник Гавриленко Г.В.);
  • Сальнікова Марія - гурток "Юні орнітологи" (керівник Гавриленко Г.В.);
  • Добродум Вікторія - гурток "Юні орнітологи" (керівник Гавриленко Г.В.)

Роботи переможців направлені для участі в обласному етапі акції до КЗ "Харківський обласний  Палац дитячої та юнацької творчості".

Переглядів: 147 | Дата: 03.04.2021 | Коментарі (0)

З метою пропаганди серед молоді здорового способу життя, прищеплення навичок оздоровлення, формування здоров’язбережувальної компетентності, валеологічного світогляду, підтримки талановитої молоді КЗ «Харківський обласний  Палац дитячої та юнацької творчості»  з 25 березня по 10 квітня 2021 р. проводить  обласну  виставку «Молодь за здоровий спосіб життя» в дистанційній формі.

На ЛСЮН буде проведено міський етап обласної  виставки з 16. 03 – 23.03. 2021 року за номінаціями:

- Мотиваційні розробки (плакати)

- Образотворчі роботи (живопис,  графіка)

Кращі роботи буде направлено для участі в обласному етапі виставки.

Переглядів: 164 | Дата: 18.03.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »
Хостинг від uCozCopyright MyCorp © 2024